esmaspäev, 10. august 2009

2008

Küll see kevade ootamine on ikka üks lõputult pikk ootus....

Pilt tehtud 26 märtsil

Aga nii kui maa tahenenud sai kihutasime Tartusse (20 aprill), sest selle veekoguga tuli nüüd ja kohe midagi ette võtta. Plaan oli osta basseinikilet, vaat aga kas ei saanud mina aru või mis seal oli aga see meetri hind mis mulle otsa vaatas oli ikka üüratult suur ja ei tulnud kõne allagi. Piilusin kõige suurema plastik basseini poole aga mees kutsus terve mõistuse koju ja tegi selgeks et mis liig see liig. Seega sai võetud keskmise suurusega. Ja siis Tartu puukooli. Tahtsin et ümbrus oleks ikka haljastatud. Valisin ühe punaste lehtedega bergeeniumi ja siis.....seal ta oli ja vaatas mulle otsa....oh, armastus esimesest silmapilgust! Kaljukadakas, minuga ühte mõõtu (`Blue Arrow`). Imekena ja meenutas kangesti lõunamaist küpressi. Teadsin et tegelikult ei saama seda endale kuidagi lubada aga ma ju ei saanud teda sinna jätta! Õhtul läks siis suuremaks kaevamiseks.

ja istutamiseks


Suve poole istutasin veel juurde kaks kõrrelist ja ühe nimetu siberi iirise. Ja uustulnukatest lisanus veel äädikapuu. Vana kirss otsustas ära kuivada ja võtsime ta maha.

Maja esine. Punane roniroos kasvab nii jõudsasti et talle ehitatud tugi on juba täitsa väikseks jäänud. Poti sees on pukspuu.


23 novembril hakkas meeletu lumesadu. Esimese päeva lõpuks oli väljavaade absoluutselt kõikidest akendest just selline

ja õhtuks õues olukord selline


ja hommikuks oli täielik lumeuputus!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar