neljapäev, 7. juuli 2022

Uuendused


 

Vahepeal on üht teist plaanidest ka teoks saanud. No tegelikult kõik plaanitu lausa ja mul on selle üle ütlemata hea meel ja eks ma olen ikka uhke ka enda üle! Näiteks kasvuhoone kokkupanek. Kahtlemata on inimesi kes lego kokkupanekut naudivad, käsi südamel, mina nende hulka ei kuulu. Aga kasvukas sai teadlikult valitud väike (ideaalis tahaks loomulikult suuuuuurt, eriti mina oma erinevate tomatite kasvatamisega), aga kuna aed ise ei ole vahepeal oma mõõtmeid suurendanud, siis sai niimoodi. Kuid kasvuka tibatillikesele suurusele vaatamata oli üksi kokkupanek võimatu ja aega läks ikka üllatavalt kaua. Ikka oli tarvis, et keegi hoiaks-tooks jne. Sel ajal oli ka väga tuuline. Aga kokku ta sai!

                                 

10 mai. Esimese kokkupaneku päeva õhtul. Esialgu näis ekslikult, et läheb ludinal ja peaaegu koos juba.
             
21 mai Lõpuks koos ja omal kohal. Kasvuka kõrvale tuli siis 4 kasvukasti. Sinna said kurgid, tomatid, suvikõrvits, herned ja palju salatit.












Uus projekt, istumisplats. Alustatud sai 05.06.2022. Pinnas kooritud, tasandatud. Edasi läks keeruliseks, kuna teadupärast liiv kui selline ei maksa midagi, aga proovi sa saada kopatäit liiva. Lubajaid oli, aga igal pool pandi ootele. Kui liikumisvahenditeks on vaid jalad ja jalgratas on ikka kohati äärmiselt keeruline. Seega ma ootasin.


12.06.2022, ootan...


Aga 22.06.2022 mu kannatus katkes. Töölt sai varem ära, ilm ilus, seega mis muud kui tööle. Kasutasin ära kogu olemasoleva liiva. Jah, liivapadi jäi planeeritust oluliselt õhemaks, kuid mis teha. Seega liiv ja kile ja läks kivide panekuks. 12 m2 ehk 600 kivi. Ära tegin!


Jaanid


Pilt ei ole just kõige parema nurga alt, aga parukapuu oli väga õisi täis.


26.06.2022 uue projekti algus. Istumisplatsi kõrval asuv istutusplats :) 



                                                                Ja voilaa, valmis!



                                       Ma ise olen oma kätetööga igatahes ülimalt rahul!





Äädikapuu juures oli siis mullahunnik mis tekkis pinnase koorimisest. Mõte oli ju, et 1-2 päeva ja asi valmis, aga kuna asi jäi venima, siis läks mulla all muru nässu.


                                                                     Rukkilillemeri!







2 kommentaari:

  1. No ütlemata tegus ja supertulemus! Milda

    VastaKustuta
  2. Väga vinged uuendused, oled üliväga tubli, eriti selles lego osas, mina oleks ilmselt üle aia visand kui ludinal poleks läinud. Istumisplats on ka super, tõeline õuetuba. Vahva.

    VastaKustuta