esmaspäev, 10. august 2009

2007



Et peaks siis kirjade järgi nagu jaanuarikuu olema aga välja näeb pigem märts.







Aga lõpuks tuli ka lumi :)



Ja siis juhuu, kevad käes!


Ja muru läks ka üllatavalt varakult roheliseks. Näit pilt tehtud 24 märtsil


26 aprill. Aiast väljapool olev värd-forsüütia näitas oma õisi (`Week-End`). Tegelikult oli selle väljaspool aia piire oleva alaga nii et sinna sai istutatud 3 mägimändi. Kaks kasvasid ilusasti aga kõige väravapoolsemaga oli see häda et suured loomaarmastajad kippusid oma koeri sinna pissitama laskma ja peale seda kui olime kolm korda uue männi ostnud kuna pissimise tägajärjel need ju ära kuivasid siis lõpuks sai mõõt täis, ei aidanud ei võrgu ümber panek ega miski, seega sai pandud männi asemele forsüütia.



Ja siis hakkasin üha sagedamini vaatama aknast välja ja peas keerlesid mõtted et nii, nüüd on aeg sealmaal kui ma ka endale aeda veekogu tahan.





Ja siis 2 mail hakkas ootamatult lund samama. Pildi peal on hästi näha kuidas päikesepoolne kadaka külg on tugeva põletuse saanud ja seda vaatamata sellele et olin kasutanud varjutuskangast.

Veekogu rajamine läks suht tagasihoidlukult. Ehituspost sai ostetud kandiline pakun välja et tegu sugusegamise vanniga. Sisse ostsin Juhani puukoolist vesiroosi. Silt on kuskile jalutama läinud nii et nime ei tea, aga see on meeles et sildi peal oli et lehed rohelised ja õis valge. Lehed olid väiksed ja punased :D Õit ei tulnud. Ja kõrvale istutasin hosta. Üldmulje oli niru ja pilti sellest ajast ei ole. Nii ja kui juba vesiroosi ostmiseks läks siis võtsin kätte JA proovisin uuesti Valge Daamiga. Vaat ei teagi, kas lolli järjekindlus või siiski lootus et järjekindlus viib ehk kunagi soovitud tulemuseni. Muretsetud sai neid 2 ja panin nad kaare peale. Roniroosid ju soovitud tulemust ei andnud. Üks elulõng läks kenasti kasvama ja näitas ühte õitki, teine.......jah......

Sügisel otsustas väike kirss uuele ringile minna :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar